Introduktionskursus for voksne

 

Kurset henvender sig kun til voksne.

Alle deltagere kommer til at prøve at skyde både riffel og pistol, så det bliver muligt for den enkelte at finde ud af, hvad der er sjovest og mest udfordrende. På kurset skydes med cal. 22 og der skydes ca. 50 skud på henholdsvis pistol og riffel.

Tilmelding sker ved at bruge vores link til mailformular 'Introduktionskursus' herunder. Derefter modtager du en bekræftelsesmail med praktiske oplysninger om betaling af deltagergebyr o.lign.

Du kan ikke blive meldt ind før du har deltaget i et introduktionskursus. Undlad derfor venligst at betale kontingent før du bliver bedt om det.

 

Tilmelding - klik her

Husk at angive, hvilken dato du ønsker at deltage (se kalenderen for næste kursus)!

 

I prisen for introduktionskurset er der inkluderet et klippekort til tre gæsteskydninger, hvor man i en periode på 2 måneder efter deltagelse på introduktionskurset, kan komme til almindelig træning i skytteforeningen og skyde 50 skud på enten cal. 22 riffel eller pistol. Vær opmærksom på, at ubrugte klip ikke kan refunderes!


Bemærk!

Skydning med grovvåben (kal. 32 og derover) er forbeholdt rutinerede skytter, og kan først lade sig gøre, når man har er indmeldt i foreningen, har gennemgået et grovpistol-kursus og har opnået en vis rutine samt kan præstere et resultat på et tilfredsstillende niveau.

Hvor, hvordan og hvad koster det

Pris 

Hvor 

Bemærkning 

700 kr.

Betales ved tilmelding ved bankoverførsel eller til MobilePay 96549

Sommer halvår:

Københavns Skyttecenter, Selinevej 5B,

2300 Kbh. S

Vinter halvår:

DGI-byen
Skyttehuset i kælderen
Tietgensgade 65
1704 Kbh V. 

Betaling dækker alle udgifter til selve iintroduktionskurset inkl kaffe og te samt et klippekort til tre gæsteskydninger som beskrevet ovenfor.

Læs Sikkerhedshæftet før du kommer.

Gæsteskydninger foregår i foreningens almindelige træningstider (se træningstider).

Hvis du herefter ønsker at fortsætte med at skyde i foreningen, skal du meldes ind (se kontingent).


Tilmelding - klik her

Husk at angive, hvilken dato du ønsker at deltage!

 

 

Joomla templates by a4joomla