Støt skydesporten - og KS

01-07-2021

Vidste du, at du kan støtte din sport og din forening - og få et skattefradrag? Betingelserne er, i store træk, at du skal støtte med mindst 200 kr. Du kan støtte både skydesporten og Kjøbenhavns Skytteforening ved at blive medlem af Dansk Skytte Unions Støtteforening. Det koster 200kr om året - følg linket for tilmelding.

Hvis du husker at skrive, at du er medlem af Kjøbenhavns Skytteforening bliver ca. 2/3 af det du indbetaler over 200kr sendt videre til os og du kan trække det hele fra i skat (skatteværdien er ca. 30%, da der her er tale om et ligningsmæssigt fradrag).

Du kan ved tilmelding vælge om der er et eller flere særlige områder eller en eliteskytte du vil målrette din støtte til. Du kan maks trække godt 16.000kr fra i skat pr år for alle de foreninger eller velgørende organisationer du støtter under et.

Der er glimrende vejledning undervejs og du kan betale med både VISA/Dankort og MobilePay.

 

Eksempel

Du indbetaler 500kr til støtteforeningen

Du kan trække 500kr fra under 'Gaver og bidrag til foreninger' på din selvangivelse. Skatteværdien er ca. 150kr., dvs at du får nedsat den skat du betaler med ca. 150kr på årsbasis.

 

Hvis du ønsker at støtte fremover kan du indbetale flere gange i løbet af året - så gør det knap så ondt i privat-økonomien.

Skal du have fradrag vil Unionen senere kontakte dig for at få dit CPRnr - det skal de bruge for at kunne indberette beløbet til Skat.

Du kan ikke støtte Kjøbenhavns Skytteforening direkte og få fradrag - det er vi ikke godkendt til. Men du er da velkommen til at støtte os alligevel. Det kan du gøre ved at indbetale via vores MobilePay 96 549 og skrive 'støtte' kommentarfeltet. Eller du kan sende penge til Gamle Kammeraters Fond.

Sidste frist er den 30. december i indeværende år.