Vores afsender-mail er god nok (& fun-fact)

18-04-2024

Der er masser af spam-mail og svindelforsøg i omløb, man skal passe på og holde hovedet koldt for ikke at blive taget ved næsen. Du har nok bemærket at når du får mail fra os så kommer den ikke fra SKYD.dk, men fra en mailadresse, der hedder 'mailservice@zakobo-service.com' - og den er altså god nok. Den medfølgende svar-til adresse vil dog ALTID være en SKYD.dk mailadresse.

Vi sender masser af information ud via den mail-adresse så hvis du har blokeret afsenderen i dit spamfilter så får du ikke denne information. Som jo i nogle tilfælde kan have betydning for dit medlemsskab af KS. For eksempel, hvis du ikke har betalt dit kontingent.

Så derfor: Kig i dit spamfilter efter mails fra 'mailservice@zakobo-mailservice.com'. ZAKOBO er det firma der leverer vores medlemssystem. Vi har spurgt om det kan være anderledes og det kan det desværre ikke.

 

Hvorfor hedder det spam-mail?

Det skyldes de britiske komikere i Monty Python (du kender sikkert John Cleese fra 'Halløj på Badehotellet'/Falwty Towers og Michael Palin der rejser rundt i verden), som i 1970 lod en sketch foregå på en café, hvor Spam indgik i samtlige retter (den er ustyrlig morsom). I 1980'erne hentede internetbrugere ordet herfra som betegnelse for e-mails, der er over det hele. I dag vurderes det, at spam udgør over 80% af alle e-mails, der sendes. Men mail fra os er altså ikke en del af de 80% (håber vi).